Politiet ransagede Hells Angels i Lystrup

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Mandskab fra Østjyllands Politi gennemførte tirsdag den 26. januar om formiddagen en ransagning i Hells Angels klubhus på Marøgelhøj, fremgår det af politiets døgnrapport onsdag.

Der blev fundet forskellige former for narkotika og dopingmidler flere forskellige steder i bygningen.

Der var to personer tilstede i klubhuset, da politiet kom på uventet besøg.

Den ene af dem – en 23-årig mand – blev sigtet for besiddelse af narko og dopingmidler, da der på hans værelse blev fundet joints og dopingmidler.

Derudover blev der på et andet værelse, der tilhører en 35-årig mand, der ikke var tilstede ved ransagningen, fundet joints og dopingmidler. Han blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og lov om forbud mod visse dopingmidler.

En 57-årig mand, der heller ikke var i bygningen, da politiet kom, blev sigtet for overtrædelse af lov om forbud mod visse dopingmidler, da der i hans dueslag i klubhuset blev fundet en række dopingenheder.

Flere steder i klubhuset blev der fundet forskellige former for narkotika og dopingmidler, som politiet beslaglagde med henblik på destruktion. De stoffer kunne ikke umiddelbart knyttes til nogle personer.

Det drejede sig blandt andet om en pose amfetamin, der blev fundet i en fryser i klubhusets fællesrum. Desuden blev der i skabe og skuffer fundet anden form for narko, dopingmidler og receptpligtig medicin.

Østjyllands Politis specialpatrulje gennemførte på samme tidspunkt en ransagning af Hells Angels klubhus på Rådmands Boulevard i Randers.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus