Politiet offentliggør flere billeder af Steffen Dam Jensen

Steffen Due Jensen fotograferet ved 7-eleven omkring kl. 1.30 natten til lørdag den 1. december. Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AARHUS: Østjyllands Politi har offentliggjort yderligere to billeder af den eftersøgte Steffen Dam Jensen fra Lystrup, der forsvandt i forbindelse med en julefrokost fredag den 30. november.

“Vi mangler stadig at få kortlagt Steffens færden den nat han forsvandt,” siger politikommissær Morten Bang Rasmussen, der leder efterforskningen, i pressemeddelelsen i forbindelse med offentliggørelse af de to billeder.

“Lige nu er det svært at vide præcist, hvor vi skal lede, og vi har søgt mange forskellige steder uden resultat. Derfor hører vi meget gerne stadig fra vidner, der har set Steffen natten til lørdag.”

Billede fra overvågningskamera hos 7-Eleven på Nørreport af Steffen Dam Jensen. Foto: Østjyllands Politi.

Der er indhentet videoovervågning fra flere forskellige lokationer og en del vidner er blevet afhørt, men trods det er det endnu ikke lykkedes komme Steffen Dam Jensens færden nærmere. Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport omkring kl. 1.30.

De nye fotos er fra overvågningen ved 7-Eleven og fra et vidne på stedet.

Østjyllands Politi har nu valgt at koncentrere sig om digitale spor og videoovervågning og har foreløbigt indstillet indsatsen med dykkere og både i vandet omkring Aarhus.

Politiet har fået hjælp af både marinehjemmeværnet og frivillige fra organisationen Missing People.

Steffen Due Jensen forlod omkring kl. 1.15 det selskab, som han var sammen med på restaurant Lava og billederne fra 7-eleven er taget kort efter.

Læs også:

Marinehjemmeværnet og Missing People ledte efter Steffen Due Jensen

Lystrup-borger forsvundet efter julefrokost

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.