Lystrup-borger forsvundet efter julefrokost

Steffen Dam Jensen er eftersøgt efter deltagelse i en julefrokost i området ved Åboulevarden natten til den 1. december. Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Østjyllands Politi har søndag morgen den 2. december efterlyst Steffen Dam Jensen fra Lystrup, der ikke er set siden han natten til lørdag cirka. kl. 01.15 forlod en gruppe venner efter en julefrokost i midtbyen.

Der har i løbet af søndagen været eftersøgning i gang ved Egå Engsø og Mollerup Golfklub – uden resultat. En helikopter har været i luften i området, ligesom at der på jorden har deltager politihunde i eftersøgningen.

Steffen Dam Jensen, der er 27 år, er tidligere gået hjem fra midtbyen via Egå Engsø, oplyser politiet til tv2oj.dk.

Politiets eftersøgning ved Egå Engsø sluttede søndag eftermiddag uden noget resultat. Senere på eftermiddagen havde politiet en båd til at sejle rundt i Aarhus Havn som et led i eftersøgningen.

Steffen Dam Jensen havde været til julefrokost sammen med nogle venner, og efterfølgende besøgte de flere forskellige barer i området ved Åboulevarden.

Vagtchef hos Østjyllands Politi Lars Bisgaard opfordrer folk til at se efter i haver og skure i midtbyen, hvis der kunne være en mulighed for, at Steffen Dam Jensen kan være der.

Familie og venner har deltager i eftersøgningen i løbet afsøndagen, skriver Stiften.dk.

Steffen Dam Jensen er cirka 195 cm høj og kraftig af bygning. Han var iført hvid t-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko, da han forlod julefrokosten.

Politiet har fået oplysninger om, at den eftersøgte er set ved 7-Eleven ved Nørreport mellem kl. 1.30 og kl. 2.00 natten til lørdag.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis man har set Steffen Dam Jensen i midtbyen af Aarhus i løbet af natten til lørdag – eller andre steder – eller har andre oplysninger om hans forsvinden.

For eksempel er politiet interesseret i at høre fra personer, der eventuelt har set ham i en af natbusserne der kørte mod Lystrup.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.