Ny sejr til Lystrup Futsal

Futsal er en meget teknisk funderet form for indendørs fodbold. Modelfoto: DBU/Andreas Birkedal

LYSTRUP: Lystrup futsal vandt fredag den 30. november en vigtig sejr, da holdet i fjerde runde slog SUB Sønderborg Inter på udebane. Det blev til en snæver sejr på 4-3.

Lystrup Futsal er dermed rykket op på trediepladsen i den samlede stilling i danmarksturneringens vestkreds med syv point for fire kampe.

Lystrup lagde godt ud. Efter to minutter scorede holdets landsholdspiller, Mike Vestergård, kampens første mål.

SUB Sønderborg Inter fik udlignet minuttet efter med Zarif Burhani som målscorer..

2-2 ved halvleg

Lystrup Futsal øgede igen i tre minutter før halvleg. Denne gang var det Jeppe Gehrt Laursen der scorede, men SUB Sønderborg Inter udlignede atter i det efterfølgende minut til halvlegsstillingen 2-2.

Midt i anden halvleg scorede SUB Sønderborg Inter til føringen 3-2, men Lystrup scorede to hurtige mål i kampen sidste fem minutter til sejren 4-3. Målscorer var igen Mike Vestergård, mens det var Jannik Mehlsen, der sendte den afgørende stilling i nettet.

Målscorere for SUB Sønderborg Inter i anden halvleg var Elmedin Kasumovic og Andreas Borg Kristensen.

Det var en vigtig sejr for Lystrup Futsal, der kom dårligt fra start med kun et point i de to første kampe. Ikke mindst fordi SUB Sønderborg Inter ligger på andenpladsen i vestkredsen. Nu har Lystrup Futsal kun to points op til den næstbedste placering i rækker.

Kampen var USB Sønderborg Inters første nederlag i denne sæson.

Lystrup møder Stige

Lystrup Futsal spiller sin næste kamp på hjemmebane i Lystrup Hallen fredag den 7. december mod Søhus Stige kl. 19.30. Søhus Stige er placeret som nummer seks i den otte hold store vestkreds.

De fire første hold i kredsen går videre til slutspillet sammen med de fire bedste hold fra østkredsen. Slutspillet afvikles i marts 2019.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.