Politiet beslaglagde 10 knallerter i Risskov

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

RISSKOV: Flere politipatruljer fra Østjyllands Politi beslaglagde søndag eftermiddag 10 knallerter ved en basketballbane på Nyringen i Risskov, fremgår det af politiets offentliggjorde døgnrapport mandag den 31. maj.

Det viste sig, at flere af knallerterne var stjålet, da betjentene fik tjekket køretøjerne.

En politihund sørgede for, at ingen af de cirka 25 unge flygtede fra stedet. De forsøgte at løbe væk, da hundepatruljen dukkede op, men hundens gøen fik dem på andre tanker, da politiet råbte dem an.

Derefter ankom der flere politipatruljer til området ved barsketballbanen for at hjælpe med beslaglæggelsen af knallerterne, som politiet ønskede at undersøge nærmere.

De unge var ikke tilfredse med politiets tilstedeværelse. Der var en dårlig stemning, og nogle af de unge råbte skældsord efter betjentene. Det betød bl.a., at en 17-årig blev sigtet for fornærmende tiltale mod en politibetjent.

En 24-årig mand blev også tiltalt for overtrædelse af våbenlovgivningen. Der lå en gas/hardball-ball pistol og ammunition i hans knallert.

Politiaktionen var en kulmination af en weekend, hvor politiet flere gange havde fået anmeldelser om en gruppe unge knallertkørere, der havde kørt hasarderet i trafikken – til fare for både dem selv og andre trafikanter.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.