Paludan Müllers Vej gøres klar til letbanen

Aarhus Letbane gør klar til letbanen ved den nye del af Paludan Müllers Vej ved Gl. Skejby. Grafik: Aarhus Letbane.
Aarhus Letbane gør klar til letbanen ved den nye del af Paludan Müllers Vej ved Gl. Skejby. Grafik: Aarhus Letbane.

Indtil mandag aften den 20. juli er det ikke muligt at køre gennem krydset ved Skejbybakkevej og Paludan Müllers Vej lige vest for Gammel Skejby. Det skyldes arbejde med klargøring til letbanens krydsning af Paludan Müllers Vej.

Oprindelig var det meningen, at arbejdet skulle gennemføres den 18-19. juli, men det kunne ikke lade sig gøre af hensyn til de nordfra kommende gæster ved årets Grøn Koncert, der blev afviklet ved Marienlystvej  den 18. juli. Derfor blev arbejdet rykket en enkelt dag.

De følgende dage frem til den 29. juli vil der blive gennemført vejarbejde på den nordlige side af vejen. Det vil betyde, at trafikken indsnævres til en kørebane i hver retning.

Vende i rundkørslen

Samtidig betyder det, at det ikke vil være muligt at sving til venstre af Paludan Müllers Vej, hvis man kommer kørende fra Skejlbybakkevej. Man er nødt til at køre til højre af Paludan Müllers Vej og vende i rundkørslen for at køre tilbage.

Fra den 30. juli og til den 10. august bliver der gennemført vejarbejde på den sydlige side af Paludan Müellers Vej. I den periode bliver det ikke muligt at svinge til højre ind af Skejbybakkevej, hvis man kommer af Paludan Müllers Vej sydfra.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Trafik