Østjyllands Politi ransagede rockerborg i Lystrup

Arkivfoto: Østjyllands Politi

 

 

 

 

 

 

LYSTRUP: Mandskab fra Østjyllands Politi ransagede sent torsdag aften den 7. november rockerborgen på Marøgelhøj i Lystrup, fremgår det af politiets døgnrapport fredag.

Ransagningen skete kort efter, at en patrulje fra politiet havde anholdt en 34-årig mand, der holder til i rockerborgen, på Lægårdsvej. I forbindelse med en undersøgelse af bilen, blev der fundet en pose kokain.

I forbindelse med den efterfølgende ransagning fandt politiet det der i døgnrapporten beskrives som mindre mængder hash, ecstasy og doping. Derudover blev der fundet en totenschlæger. Effekterne blev beslaglagt.

Der var tre mand tilstede i bygningen, men det var ikke muligt at forbinde nogle af de tilstedeværende til stofferne eller våbnet.

Politiet kørte ved 22-tiden forbi rockerborgen, hvor den 34-årige kørte hurtigt væk i sin bil, da han så patruljevognen. Politiet kørte efter ham og fandt ham på Lægårdsvej kort efter.

Han kunne ikke forklare, hvorfor han havde skyndt sig væk, da han så patruljevognen. Betjentene undersøgte bilen med hjælp fra en politihund, der hurtigt fandt posen med kokain.

Den 34-årige mand blev ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus varetægtsfængslet i fire uger for at ville sælge kokainen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her

ger til salg her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus