Nyt indbrud tæt på Slåenbakken i Lystrup

LYSTRUP: Østjyllands Politi modtog sent fredag aften endnu en anmeldelse om et indbrud i Lystrup. Denne gang gik det ud over en privat beboelse på Per Kjals Vej i den vestlige del af byen.

Per Kjals Vej  støder op til Slåenbakken, hvor der onsdag ved middagstid blev begået et indbrud.

Indbruddet på Per Kjals Vej skete mellem kl. 18.00 og kl. 23.50 fredag aften, fremgår det af politiets offentliggjorde døgnrapport lørdag formiddag.

Så der er altså tale om gerningsmænd, der bevæger sig rundt i området, og Østjyllands Politi vil derfor gerne i kontakt med folk, der har set noget, som kan have med de to indbrud at gøre. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

I forbindelse med indbruddet på Slåenbakken har en beboer offentliggjort et signalement på en lokal facebookgruppe i Lystrup. Signalementet lyder sådan her: En ung mand af anden etnisk herkomst, karseklippet, lille overskæg og grå dunjakke.

Naboen så gerningsmanden og kontaktede straks politiet. Gerningsmanden var imidlertid væk, da politiet nåede frem.

Politiet har ikke offentliggjort yderligere detaljer om indbruddet.

Der er det seneste døgn anmeldt 12 indbrud i hele politikredsen – udover det ene i Lystrup også et i Skødstrup.

Ifølge et opslag på facebookgruppen “8520 Lystrup” er der sent fredag aften eller tidligt lørdag morgen også stjålet en sort Audi A6 fra en bolig på Rugmarken. Den har en nummerplade med tegnene AZ 87 904.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.