To nye indbrud på Stokbrovej og et på Slåenbakken

LYSTRUP: Der blev i løbet af onsdagen anmeldt to nye indbrud på Stokbrovej i Elev. Derudover blev der også anmeldt et indbrud på Slåenbakken i Lystrup, fremgår det af Østjyllands politis døgnrapport torsdag.

Det ene indbrud i Elev blev anmeldt ligger efter middag og er begået efter midnat og frem til anmeldelsestidspunktet, mens det andet blev anmeldt kl 22.00 om aftenen. Det er begået efter kl. 16.45 om eftermiddagen.

Tirsdag blev der også begået et indbrud på Stokbrovej. Det skete inden for et par timer sidst på eftermiddagen.

Der er ikke noget signalement af mulige gerningsmænd til de to indbrud, men det er der derimod til indbruddet på Slåenbakken i Lystrup. Ikke i politiets døgnrapport, men en beboer i boligen har på en facebookgruppe i Lystrup fortalt, at gerningsmanden var en ung mand af anden etnisk herkomst, karseklippet, lille overskæg og grå dunjakke.

Indbruddet blev begået lige efter middag, hvor en nabo så gerningsmanden og alarmerede politiet.

Politiet vil gerne i kontakt med beboere eller andre, der færdedes i lokalområdet omkring de tidspunkter, hvor indbruddene er sket, hvis de har set noget, der kan hænge sammen med begivenhederne. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Specielt risskovområdet har siden vinterferien været plaget af mange indbrud, hvor rigtig mange er begået i dagtimerne, og nu tyder det altså på, at også Elev er i farezonen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.