Næsten udsolgt til Northside 2014

Foto: Northside 2014
Foto: Northside 2014

Der er kun få tredages-billetter tilbage til årets Northside-festival, der afvikles i Ådalen i Aarhus i dagene fra den 13.-15. juni. Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

“Der har været særdeles godt gang i billetsalget til dette års festival,” siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

“Så da vi ved, at der er en del, der venter til sidste øjeblik med at købe billet, varsler vi nu om få billetter, for at folk ikke skal vente for længe og dermed gå forgæves.”

NorthSide kunne sidste år melde udsolgt af tredages-billetter den 29. april, hvilket var to dage, før, at prisen på billetter steg 1. maj.

Det gør den også i år, men allerede en uge inden prisstigningen går salget til dette års festival altså så godt, at der nu varsles om få billetter.

Tredages-billetterne stiger med 300 kroner den 1. maj og koster så 1.595 kroner. Billetter kan købes via Billetlugen.dk.

På festivalen kan man bl.a. høre Arcade Fire, Lana Del Rey og Queens of the Stone Age. Programmet kan i sin helhed studeres på NorthSide.dk. Interessede kan også få nyheder om festivalen på facebooksiden, der er oprettet i anledning af den årlige musikbegivenhed.

(Redigeret pressemeddelelse fra Northside festivalen)