Lystrup: Tricktyve på spil ved Kiwi

politiEn 73-årig kvinde blev lørdag aften franarret sit sygesikringsbevis og sit dankort. da hun ville læsse varer ind i sin bil efter indkøb på Kiwi på Lyshøjen i Lystrup, fremgår det af politiets døgnrapport søndag.

Kvinden blev kontaktet af en mand, der på engelsk sagde til hende, at hun havde tabt en hjulkapsel på sin bil, Manden satte hjulkapslen fast og gik.

Da den 73-årige kom hjem, opdagede hun, at hendes sygesikringsbevis og hendes dankort var forsvundet fra hendes pung, der lå på forsædet af bilen, mens hjulkapslen blev sat på.

Da dankortet skulle spærres, var der allerede hævet penge på dankortet.

Østjyllands Radio oplyste søndag formiddag, at Østjyllands Politi har fået mange lignende anmeldelser om tricktyve ved andre supermarkeder, hvor tyvene først aflurer borgeres pinkoder i forretningen og derefter stjæler kunders dankort på parkeringspladsen.

Manden der hjalp med hjulkapslen beskrives som østeuropæisk af udseende, 45-50 år og ca 170 cm høj. Han var hvid i huden og spinkel samt med kort mørkt hår. Han talte engelsk og var iført mørk jakke og bukser.

Du kan tilmelde dig aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.