Lystrup: Smykketyve bag tre nye indbrud i Elev

politi3Østjyllands Politi fik i løbet af søndagen anmeldelse om yderligere tre indbrud i boliger på Stokbrovej i Elev. Det betyder, at der i løbet af de seneste dage er registreret fire indbrud på den samme vej.

Alle fire indbrud er sket i boliger, hvor der ikke har været nogle hjemme i flere dage.

Den første anmeldelse om et indbrud indløb søndag ved middagstid. Her var beboerne lige kommet hjem efter at have været væk siden onsdag eftermiddag.

De opdagede, at et vindue var opbrudt, og at der var stjålet en bærbar computer af mærket Dell og nogle smykker.

Den næste anmeldelse kom hen under aften – kl. 17.20 – hvor beboerne lige var kommet hjemefter at have været væk siden torsdag eftermiddag.

To bærbare computere

Her var et soveværelsesvindue opbrudt, og der var stjålet en ekstern harddisk og to bærbare computere af mærket Lenovo. Også her var der stjålet smykker.

Den sidste anmeldelse kom i døgnets sidste time – kl. 23.38. Her var beboerne kommet hjem få minutter forinden efter også at have været bortrejst siden torsdag aften.

Her var stjålet smykker, blandt andet en Georg Jensen sølvhalskæde, et gulddameur og en damefingerring af guld.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at det er de samme personer, der står bag alle fire indbrud, og er meget interesseret i af høre fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området den seneste tid.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Lystrup: Indbrud på Stokbrovej

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.