Fodbold: Lystrup vandt 2-1 over VRI

DBU_JyllandFor tredie gang i træk sikrede Lystrup IF’s herrefoldboldspillere i Danmarkseriens kreds 3 en sejr lørdag eftermiddag, da VRI blev besejret med 2-1 på udebane.Det betyder, at Lystrup i den samlede stilling har fem points ned til nedrykningsstregen og den nærmeste forfølger fra Viby, der spillerede uafgjort med Lindholm.

Og det resultat er også medvirkende til, at Lystrup kun er et point fra sjette- og syvende-pladserne, der besættes af Lindholm og Brabrand.

Lystrup har 28 points, mens Lindholm og Brabrand har 29 point. Viby på niendepladsen har 23 points.

Lystrup IF skal igen næste uge spille udebanekamp. Der sker i Lyseng, der er et af kredsens stærke hold. Lyseng ligger nummer to med 36 points – 11 points efter kreds 3’s absolute tophold Aarhus Fremad, der synes sikker på oprykning.

Den nuværende stilling betyder, at Lystrup er sikker på at bevare ottendepladsen, selv om det skulle blive til et nederlag i den svære udekamp i næste uge.

Der er syv runder tilbage inden det bliver endelig afgjort hvilke hold, der rykker ned i Jyllandsserien. Lystrup sidder lige nu i en fordelagtig position, da holder har konsolideret sin stilling og har mulighed for at rykke op i tabellen, mens der er en pæn afstand til niendepladsen, der betyder nedrykning til Jyllandsserien.

kampen mod Lyseng spilles fredag den 8. maj kl. 18.30 på Lyseng Idrætspark.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.