Lystrup IF vandt for første gang

DBU_JyllandFODBOLD: Lystrup IF har vundet en danmarksseriekamp for første gang i denne sæson og sikrede sig dermed en flot placering som nummer fire efter sæsonens første tre kampe. Det gik ud over Skanderborg, der tabte kampen med  0-2.

Sejren blev grundlagt i de sidste tyve minutter af første halvleg, hvor begge mål blev scoret. Målscorere var Lasse Tougaard Andersen og Mikkel Nygaard.

Kampen blev spillet på udebane.

Rasmus Borup fik en gult kørt ti minutter før tid.

Lystrup spiller den næste kamp.

Holdets næste kamp spilles på hjemmebane lørdag den 27. august på hjemmebane. Dommeren fløjter kampen i gang kl. 11.00. Modstanderen er Aab.

Lystrup spiller i år i kreds fire, og antallet af hold er sat ned fra 14  til 10 hold.

Kampen mod Skanderborg blev spillet lørdag den 20. august.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.