Lystrup Futsal vandt sølv ved DM

Arkivfoto: DBU/Andreas Birkedal

ODENSE: Lystrup Futsal måtte søndag aften den 5. juli rejse hjem med sølvmedaljer fra weekendens finalestævne om DM i futsal, der blev afviklet i Odense Idrætshal.

Lystrup Futsal vandt ellers søndagens kamp med 4-3 over Futsal Gentofte, men da Lystrup lørdag havde tabt med to mål i den første finalekamp, kunne sjællænderne igen i år vinde guld – for tredje år i træk.

Da halvdelen af anden halvleg var spillet, var der imidlertid Lystrup, der stod til at vinde guldmedaljerne ved stillingen 4-1, men to hurtige mål af Gentofte i de sidste ti minutter afgjorde kampen, der sluttede kort før kl. 20.30.

Lystrup Futsal kom bedst fra start i kampen og scorede kampens første mål i det første minut mod storfavoritterne fra Futsal Gentofte, der nu har vundet seks ud af de sidste otte års mesterksaber.

Futsal Gentofte fik udlignet, men i første halvlegs sidste minut scorede Lystrup igen, så holdet førte 2-1 i pausen.

I førstehalvdel af anden halvleg scorede Lystrup to gange – og var i syv minutter danmarksmestre. De to hurtige scoringer i slutningen af kampen slukkede de drømme.

Lystrup Futsal har kun tabt en kamp i hele sæsonen, hvor vestkredsen blev vundet suverænt. Det var weekedens første finalekamp lørdag formiddag den 4. juli, hvor Futsal Gentofte vandt 0-2.

Finalerunden skulle have været afviklet i slutningen af marts, men den blev udskudt på grund af corona-krisen. Lystrup Futsal kvalificerede sig til finalenrunden ved den 28. juni, hvor Københavns Futsal blev besejret 6-5 i Lystrup Idrætscenter.

Målscorere for Lystrup: Jeppe Laursen 1, Abdukllah Mohamed Mohammed 1, Quoc Troung 1 og Nicolai Jenning Bach 1.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.