Butikstyv gemte syv flasker vin i indkøbsvogn

Arkivbillede: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: En 61-årig mand blev søndag eftermiddag den 5. juli  på grund af en vaks medarbejder i Superbrugsen i Lystrup taget for butikstyveri i forretningen. Efter politiet havde skrevet rapport i sagen, blev han også taget for at køre bil, selv om han er fradømt kørekortet, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport.

Medarbejderen havde genkendt den 61-årige fra tidligere sager om butikstyveri, og han ventede derfor på den 61-årige uden for forretningen. Her blev der opdaget, at butikstyven havde gemt syv flasker rødvin under en plastikpose i sin indkøbsvogn.

Butiksmedarbejderen fik hjælp fra nogle kunder med at tilbageholde manden, der ikke ønskede at tale med medarbejderen. Den 61-årige blev tilbageholdt indtil politiet kom.

Da den 61-årige var blevet afhørt og betjentene efterfølgende ville forlade forretningen, opdagede de, at den 61-årige kørte væk i en bil. Betjentene standsede den 61-årige, fordi hans kørsel var lidt usædvanlig. Han kunne ikke vise sit kørekort, fordi han i øjeblikket ikke må køre bil, på grund af en dom i byretten.

Betjentene tog derefter også kontakt til et familiemedlem, der havde lånt ham bilen. Den pågældende blev sigtet for at overlade bilen til en person, der er frakendt retten til at køre bil.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.