Lystrup Futsal spillede uafgjort i topkamp

Arkivfoto: Lystrup Futsal.

HJØRRING: Det blev til et enkelt point, da Lystrup Futsal fredag aften spillede uafgjort 3-3 mod Lundergård IU i Hjørring i årets første kamp i futsal-ligaen i Vestdanmark. Dermed cementerede Lystrup sin position som ubesejret og bevarede andenpladsen i vestligaen.

Det var ellers tæt på en sejr. Kort før tid førte Lystrup Futsal med 3-2, men det lykkedes Benjamin Müller Nielsen fra Lundergård IU at få udlignet, tre minutter før kampen blev fløjtet af.

De to hold var særdeles jævnbyrdige hele kampen igennem, og skiftedes til at at være foran på resultattavlen.

For Lystrup scorede Nichlas Ørbæk Knudsen, Simon Riis og Jacob Corneliussen.

Vestkredsen føres af Kolding IF, der har 19 point for syv kampen – halvdelen af sæsonen – mens Lystrup har 17 points for samme antal kampe og er tre points fra forfølgerne fra Lundergård IU.

De to bedste placerede hold går videre til final-fourstævnet i Gentofte, der afgør det danske mesterskab i begyndelsen af marts.

Lystrup er den eneste klub i Vestdanmark, der er repræsenteret på landsholdet. Jannik Mehlsen har netop været med på en turneringstur i Kroatien, og han går nu og venter på, om han bliver udtaget til EM-kvalifikationskampene i Cypern sidst på måneden.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup