Lystrup Futsal blev sidst i Göteborg

Lystrup Futsals holdbillede. Det tredje bedste hold i Danmark. Foto: Lystrup Futsal.
Lystrup Futsal blev nummer seks og sidste ved det nordiske mesterskab for klubhold. Foto: Lystrup Futsal.

GÖTEBORG: Det blev til en placering som nummer seks og sidst, da Lystrup Futsal i weekenden deltog i det nordiske mesterskab for klubhold, der blev afviklet i Göteborg i Sverige. Men klubben har lært meget af weekendens tre kampe, hvor det blev til to nederlag og en uafgjort kamp.

Søndag blev det til et nederlag på 0-6 til de svenske mestre fra IFK Göteborg. Ved halvleg var stillingen 0-1, og der gik et godt stykke ind i anden halvleg, før svenskerne fik øget til 0-2. Resten af kampen var Lystrup udspillet.

Det startede ellers godt fredag, hvor Lystrup spillede sig op i løbet af kampen mod ÖSK Futsal fra Örebro i Sverige og fik et point. Lystrup var bagud 0-2 ved pausen, men i en god anden halvleg scorede Dennis Hansen to gange til slutresultatet 2-2.

Lørdag blev det et nederlag til finske Golden Futsal Team, der forud for turneringen var favoritter. Her var Lystrup foran 1-0 på et mål af Nichlas Knudsen. Finnerne fik gang i scoringerne og førte 1-2 ved halvleg.

Lystrupspillerne gjorde hvad de kunne, men tabte kampen 2-5. Nichlas Mehlsen scorede Lystrups andet mål. Lystrup var dog langt fra udspillet i kampen.

“Vi kan godt være indsatsen bekendt,” skriver klubbens sportschef Søren Bertelsen på klubbens hjemmeside.

“Vi fik vist i to af kampene, at vi godt kan være med på højt niveau. Spillerne er unge, og har meget futsal at lære endnu. Men der er meget potentiale at bygge videre på.”

Kampen om danmarksmesterskabet 2017 begynder til november.

Futsal er indendørs fodbold, som spilles på baner uden bander og med bolde, der er blødere end almindelige fodbolde.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.