Krak har gennemfotograferet Aarhus

krakaarhusEn mystisk grå bil med et sært lille tårn på taget har fuldført sin mission i Aarhus. Bilen var en fotovogn, der kørte for korttjenesten Krak, som har opdateret sit danmarkskort inklusive nye gadefotos af alle Aarhus’ krinkelkroge.

I forsommeren 2013 kørte Kraks fotovogn, der kan indfange billeder i en fart på op til 80 km/t, over 400 kilometer i byen. Det blev til flere end 90.000 billeder af Aarhus, der nu kan ses som gadefotos på Krak.dk.

”Krak skal altid kunne tilbyde aktuelle og brugbare kort, og det inkluderer vores gadefotos, som vi nu har opdateret i et større område end nogensinde før, bl.a. inklusive nye fotos fra Aarhus,” fortæller adm. direktør Stefan Kercza fra Krak, der er en dansk lokal søgetjeneste.

“Det hjælper os med at opfylde Kraks mission om at levere de bedste lokale søgninger, fordi vi kan vise et gadefoto af den præcise adresse på den ven eller butik, man søger efter.”

Ud over Aarhus besøgte fotovognen sidste år København, Odense, Aalborg og Esbjerg, som også har fået friske gadefotos på Krak.dk.

(Redigeret pressemeddelelse fra Eniro  – der ejer Krak.)