32-årig bilist blev påkørt på Åby Ringvej

politi2En 32-årig mandlig bilist blev kørt på sygehuset efter et voldsomt bilsammenstød lørdag eftermiddag på Åby Ringvej. Han var kommet slemt tilskade, men han er dog uden for livsfare, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport, der beskriver et usædvanligt begivenhedsrigt døgn, når det handler om færdselsuheld.

Den 32-årige kørte i sin bil ud på Åby Ringvej, hvor han blev påkørt af en 49-årig, der kørte på ringvejen.

Den 32-årige blev fastklemt, og da han var skåret fri, blev han kørt på sygehuset til behandling. Sammenstødet blev anmeldt til politiet kl. 16.01.

Det var i det hele taget en begivenhedsrig eftermiddag for Østjyllands Politi i Aarhus lørdag eftermiddag.

Aquaplaning to gange

En halv times tid inden ulykken på Åby Ringvej mistede en 18-årig bilist på motorvejen ved Trige herredømmet over sin bil på grund af aquaplaning. En 17-årig passager blev fastklemt ved uheldet, og blev efterfølgende kørt til sygehuset til behandling.

Nogenlunde på samme tidspunkt mistede en 52-årig mand også kontrollen over sin bil på motorvejen tæt på Brabrand på grund af aquaplaning. Bilen ramte først en lastbil og derefter autoværnet. her skete kun materiel skade.

Kl. 18.25 var den gal på Kystvejen i midtbyen, hvor en 59-årig fører af en bil kørte ind i en mur. Føreren blev efterfølgende behandlet på sygehuset.

Ramte fodgænger med sidespejl

Tidlig lørdag morgen løb en 25-årig fodgænger pludselig ud på Rosenvangs Allé ved en busholdeplads. En 60-årig bilist havde ingen chance for at undgå at ramme fodgængeren – dog kun med sidespejlet. men det var alvorligt nok til at den 25-årige måtte til behandling på skadestuen.

Tidlig søndag morgen stoppede en politipatrulje en 20-årig bilist på Strandvejen. Han var spirituspåvirket, og han blev derefter kørt til lægeundersøgelse og derefter løsladt.