Konfirmandundervisning i Elev om lørdagen

Der bliver konfirmation i Lystrup Kirke søndag den 17. april, fredag den 22. april og søndag den 24. april i 2016. Foto: Lystrup Kirke.
Der bliver konfirmation i Lystrup Kirke søndag den 17. april, fredag den 22. april og søndag den 24. april i 2016. Foto: Lystrup Kirke.

Det kommende års konfirmandundervisning i Elev Sogn bliver lidt utraditionel, fortæller sognepræst Hans Boas, der skal stå for undervisningen.

– Børnene går på flere forskellige skoler, men de vil meget gerne konfirmeres i deres egen kirke kirke i stedet for sammen med deres kammerater på de skoler, hvor de går til hverdag, fortæller Hans Boas.

De otte børn i Elev Sogn, der skal konfirmeres, går på fire forskellige skoler. Derfor kommer en del af undervisningen nogle gange i løbet af året til at foregår om lørdagen, ligesom nogle aftener og sene eftermiddage bliver taget i brug.

Konfirmationen i Elev Kirke holdes søndag den 1. maj.

Tre konfirmandhold i Lystrup Sogn

Hans Boas skal også stå for undervisningen af et af de tre konfirmandhold – på hver cirka 20 konfirmander – der bliver på Lystrup Skole.  Her kommer undervisningen til at foregår tirsdag og onsdag eftermiddage i Lystrup Kirke lokaler.

Hans Boas skal undervise et af onsdagsholdene, mens sognepræst Lene Dahl-Hansen står for undervisningen på det andet onsdagshold og et hold om tirsdagen.

Det hold, som Hans Boas skal undervise, holder konfirmation fredag den 22. april (Store Bededag), mens de to øvrige hold bliver konfirmeret søndag den 17. april og søndag den 24. april.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan også tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup