Indbrud i Elleparken

LYSTRUP: Østjyllands Politi fik lørdag hen under aftenen en anmeldelse om et indbrud i Elleparken i den nordvestlige del af byområdet.

Det er det sjette indbrud, der er anmeldt i postdistriktet inden for den sidste uges tid.

Tre af indbruddene er sket på Stokbrovej i Elev – ikke langt fra Elleparken. Kun et markområde adskiller de to områder.

Indbruddet i Elleparken kan være sket inden for en længere tidsperiode, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport. Der har nemlig ikke været nogen hjemme i tidsrummet fra den 8. februar ved midnatstid og frem til indbruddet blev opdaget lørdag aften få minutter før kl. 20.00.

De to andre indbrud i Lystrup tidligere på ugen er er sket på nabovejene Slåenbakken og Per Kjals Vej. Ved indbruddet på Slåenbakken så en nabo den formodede gerningsmand, der  beskrives som en ung mand af anden etnisk herkomst, karseklippet, lille overskæg og grå dunjakke.

Han var væk, da politiet nåede frem til området.

Lystrupområdet har ellers i gen længere periode været forskånet for mange indbrud. til gengæld har der de seneste to uger været mere ind 30 indbrud i Risskov Postdistrikt.

Da Lystrup sidste år var ramt af mange indbrud var det sjældent, at det var i den vestlige del af byen, der havde været ubudne gæster. De fleste indbrud blev begået i området øst for Sønderskovej – ret mange i området omkring Indelukket.

Østjyllands Politiet, der igen er begyndt at nævne indbrud i deres offentliggjorte døgnrapporter, fortæller ikke noget om hvad der er stjålet, og hvordan gerningsmændene er kommet ind i boligerne.

Politiet fik anmeldelse om 12 indbrud i hele politikredsen i løbet af lørdagen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.