Frivillig idrætsleder presses til afgang af håndværker

lokalavisenIdrætsforeningen ST70 i Trige er uden formand. Efter to år på posten har Peter Larsen trukket sig, efter at en lokal håndværker kun ville være sponsor for foreningen, hvis han gik af, skriver Lokalavisen Århus Nord.

Striden handler om noget arbejde som håndværkeren lavede for Peter Larsen for 17 år siden. Peter Larsen nægtede at betale, fordi arbejdet var noget juks, fortæller han til ugeavisen.

På et sponsormøde havde håndværkeren sagt, at han gerne ville være sponsor for idrætsforeningen, der ikke har den bedste økonomi til den daglige drift, men ikke så længe, at Peter Larsen var formand.

Medlemmerne skal ikke være gidsler

“Klubmedlemmerne skal ikke tages som gidsler i vores konflikt,” siger Peter Larsen til Lokalavisen Århus Nord om sin beslutning om at trække sig tilbage.

“Jeg vil ikke stå i vejen for, at eksempelvis vores ungdomshold kan komme til Spanien, fordi vi mangler penge i klubben.”

Peter Larsen var også formand for foreningens fodboldafdeling.

Ny kandidat

Foreningens bestyrelsen har fundet en ny kandidat til formandsposten, der opstiller som kandidat til formandsposten når der holdes generalforsamling i foreningen i slutningen af februar.

Læs artiklen i Lokalavisen Århus Nord her.