Folketingsmedlem vil møde vælgerne

Søren Egge Rasmussen - Folketingsmedlem for enhedslsiten siden juni 2015.
Søren Egge Rasmussen – Folketingsmedlem for Enhedslsiten siden juni 2015.

HJORTSHØJ: Folketingsmedlem for Enhedslisten, Søren Egge Rasmussen, der bor i Andelssamfundet i Hjortshøj, har arrangeret et offentlig møde – et dialogmøde – på Virupskolen tirsdag den 25. oktober.

“Jeg vil gerne i dialog og debat med vælgerne mellem valgene,” skriver han i en indbydelse, som er sendt ud på bl.a. facebookgrupper i Hjortshøj.

Her lægger han desuden op til diskussion om kontanthjælpsloftet, og hvad der eventuelt kan gøres lokalt for de mennesker i lokalområdet, der bliver ramt af indførelsen af loftet.

Desuden vil han gerne diskutere regeringens planer for vand og varmeforsyningen i Danmark og om mulighederne for at “redde” grundvandet.

Et tema bliver også den aktuelle politiske diskussion, og om der bliver udskrevet valg i år.

Der serveret kaffe og kage til mødet, og alle er velkomne til mødet, der er arrangeret af Enhedslisten Aarhus Øst. Mødet starter kl. 19.00 og er planlagt til at stoppe omkring kl. 21.00.

Søren Egge Rasmussen blev efter flere forsøg, hvor det var tæt på, valgt i folketinget ved valget i juni 2015. Derudover har han i to valgperioder været partiet eneste repræsentant i byrådet i Aarhus, hvor han blev valgt ind første gang i det forrige århundrede.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.