Flugtbilist påkørte 87-årig på cykelstien

PATRULJEVOGN_JAKKER_1AARHUS: En 21-årig mand bliver tirsdag formiddag fremstilling for en dommer i Retten i Aarhus  efter han mandag formiddag kørte hasarderet igennem midtbyen i Aarhus med en politipatrulje i hælene. Han påkørte blandt andet en 87-årig cyklist, der holdt for rødt på en cykelsti i et lyskryds.

Den 21-årige var påvirket af narko, og han er bl.a. sigtet for med sin kørsel at have forvoldt fare for andres liv og førlighed.

Den 87-årige, der blev påkørt i krydset Jægergårdsgade og Frederiks Allé, brækkede flere ribben og fik en flænge i ansigtet, men han har det efter omstændighederne godt, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 21-årige blev spottet på Viborgvej af en politipatrulje, der så han kørte hurtigere end hastighedsgrænsen og ikke havde sikkerhedssele på.

I krydset Thorvaldsensgade og Vester Allé lavede han en hasarderet overhaling, og politipatruljen aktiverede udrykningssignalet for at få bilen standset. Den 21-årige accelererede kraftigt og kørte blandt andet over for rødt og op på cykelstier for at slippe væk.

Flugten standsede, da den 21-årige ved Frederiksbjerg Torv påkørte en varebil og endte i en mur. Den 21-årige løb bort fra stedet, men han blev kort efter anholdt af betjente fra en anden patruljevogn.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.