Fodbold: Lystrup tabte i Hedensted

 

 

 

HEDENSTED: Lystrup IF’s fodboldherrer i Danmarksserien tabte torsdag eftermiddag den 10. maj udebanekampen på Hedensted Stadion til topholdet Hedensted IF med 4-1.

Hedensted scorede alle sine mål i første halvleg. Kun Kasper Nygaard fra Lystrup kom på målscorerlisten. Det skete på et straffespark i begyndelsen af anden halvleg.

Lystrup IF bevarer dermed stadig sin placering som nummer syv i den samlede stilling i kreds 4 -med 29 points for 22 kampe.

Holdets værste rival til syvendepladsen, Vatanspor, fik et points i kampen mod Aab, så Lystrup trods nederlaget stadig har en føring på tre points til rivalerne inden de fem sidste spillerunder.

Lystrup spiller sin næste kamp lørdag den 19. maj kl. 13.00 på hjemmebane mod Viby IF, der ligger på sjettepladsen med tre points mere end Lystrup. Så her vil en hjemmebanesejr lune godt i den samlede stilling.

Holdet, der ender på sidstepladsen, rykker direkte ned, mens nummer otte og ni skal ud i nedrykningskampe for at sikre sig retten til endnu en sæson i danmarksserien.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.