Fodbold: Lystrup IF tabte til bundhold

 

 

LYSTRUP: Lystrup IF i danmarksseriens kreds IV tabte lørdag eftermiddag den 2. juni til bundholdet FC Skanderborg med 2-3 på hjemmebane. Det betyder, at Lystrup IF nu ligger til at spille playoff-kampe for at undgå nedrykning fra danmarksserien.

Kampen på stadion på Indelukket blev afgjort få minutter før tid, da Christian Mønsted Nielsen  fra FC Skanderborg scorede sejrsmålet i en spændende kamp.

Lystrup havde en dårlig første halvleg, hvor FC Skanderborg scorede sine to første mål til halvlegsstillingen 0-2.

I anden halvleg gik det bedre for hjemmeholdet, hvor Mark Mikkelsen få minutter inde i halvlegen reducerede til 1-1. Med lidt mere end et kvarter tilbage af kampen udlignede Nichlas Meldahl Lawal til 2-2, men få minutter senere sikrede FC Skanderborg sig altså sejren.

Resultat betyder, at Lystrup efter denne weekends runde rykker fra syvendepladsen, der sikrer endnu en sæson i danmarksserien, ned til ottendepladsen, der betyder at holdet skal spille playoff-kampe for at kunne blive i danmarksserien efter sommerferien.

Holdet nærmeste konkurrent til syvendepladsen vandt nemlig fredag aften mod Hedensted og har nu 30 points for 25 kampe, mens Lystrup har 29 points for det samme antal kampe.

Der er to spillerunder tilbage i turneringen, hvor der spilles om seks points.

Næsten kamp spiller Lystrup IF mandag den 11. juni kl. 19.00 på hjemmebanen på Indelukket.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.