Fodbold: Hjemmebanesejr til Lystrup IF

LYSTRUP: Lystrup sikrede sig lørdag eftermiddag tre vigtige points i hjemmekampen mod Vatanspor. Sejret blev på beskedne 1-0.

Lystrup sikrede sig dermed et fire-points forspring over for netop Vatanspor i kampen om at undgå at komme i nedryknignskampe, når den indledende turnering er overstået midt i juni måned.

Havde Lystrup tabt, var holdet rykket ned på ottendepladsen, der betyder nedrykningskampe – med et efterslæb på to points mod netop Vatanspor.

Kampens eneste mål blev scoret cirka 10 minutter ind i anden halvleg. Marc Lindhard var målscoreren.

Lystrup har nu 29 points for 21 kampe, og der er seks spillerunder tilbage. Lige nu tyder det på, at det bliver i en duel mellem netop Vatanspor og Lystrup det afgør hvilket at de to hold, der skal i nedrykningskampe.

Skanderborg FC er helt hægtet af med kun ni points og rykker direkte ned fra danmarksserien, mens alt tyder på, at Randers Freja på niendepladsen med kun 14 points for 20 kampe bliver det ene hold, der skal i nedrykningskampe.

Kristi himmelfartsdag den 10. maj spiller Lystrup sin næste kamp. Det sker på udebane i Hedensted kl. 15.30.

Hedensted er lige nu nummer tre i kreds IV med 35 points for 20 kampe.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.