Fodbold: Et point til Lystrup mod tophold

LYSTRUP: Lystrup IF’s fodboldherrer kunne lørdag eftermiddag lægge et point til årets pointhøst i danmarksseriens kreds 4, da holdet spillede uafgjort mod rækkens nummer to – Hedensted IF.

Lystrup kom bedst fra starten og scorede kampens første mål efter cirka en halv times spil i første halvleg. Målscoreren var Nicolaj Jenning Bach.

Mirsad Suljic udlignede få minutter senere for gæsterne fra Hedensted IF, der bragte sig foran med 2-1 cirka 20 minutter inde i anden halvleg.

Mod slutningen satsede Lystrup for at få i hvert fald et point med hjem. Det lykkedes, da Mark Mikkelsen scorede på et straffespark begået mod Robert Nogal.

Lystrup IF’s træner, Robert Sørensen, var rigtig godt tilfreds med resultatet – specielt for holdet manglede flere profiler på holdkortet.

“Med så mange af de ordinære spillere ude turde vi ikke satse mere offensivt end vi gjorde, og derfor stiller vi os tilfreds med et point,” siger han til Århus Stiftstidende søndag.

Lystrup er nu placeret som nummer syv i kreds 4, der har 10 hold. Holdet har 18 points for 12 kampe. Lystrup har kun tabt en gang i de seneste otte kampe, hvor 15 af pointene er hentet.

Næste kamp spiller Lystrup på kunstgræsbanen ved Fredensvang lørdag den 4. november kl. 13.00. Modstanderen er Viby IF.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

D u kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup