DM-drømme slut for Lystrup Futsal

Lystrup Futsal håber på stort fremmøde fredag aften kl. 19.30. Billedet er fra en tidligere hjemmekamp. Foto: Lystrup Futsal.

KOLDING: Så er det slut med Lystrup Futsals håb om igen i år at kvalificere sig til semifinalerne i kampen om Danmarksmesterskabet i futsal. Det skete, da holdet søndag tabte udekampen til Kolding IF med 2-5.

Lystrup kom ellers godt fra start og scorede kampens første mål efter syv minutter i første halvleg. Målscorer var Jeppe Gehrt Laursen.

Kort efter udlignede Kolding, og hjemmeholdet scorede tre gange mere til pausestillingen 1-3.

Midt i anden halvleg reducerede Daniel Stoltze til 2-3, men endnu engang scorede Kolding – to gange til slutresultatet 2-5.

Lystrup bevarede sin fjerdeplads med 16 points – nu for 11 kampe. Der er tre runder tilbage i den indledende turnering, men da Kolding på andenpladsen har 25 points, er det nu umuligt for Lystrup at kvalificere sig til semifinalerne.

Lystrup spiller næste gang fredag den 9. februar kl. 19.30 i Lystrup Idrætscenter, hvor modstanderen er rækkens bedst placerede hold – Sønderborg Inter, der er ubesejret i denne sæson. Holdet har vundet ni kampe og spillet to uafgjort.

Da de to hold mødte hinanden førstegang i november, vandt Sønderborg Inter 3-1.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.