Byrådet skal debattere lokalplan i Løgten

Hjelmager-LøgtenLØGTEN: Aarhus byråd skal onsdag aften diskutere – og eventuelt vedtage – indholdet af en lokalplan, der giver mulighed for at bygge cirka 70 boliger på et område ved Hjelmagervej i Løgten.

Lokalplanen, der har nummer 1023, var i offentlig høring fra slutningen af januar til slutningen af marts.

Der kom 5 kommentarer til planen. En af dem havde underskrifter fra 14 personer.

På baggrund af høringssvarerne bliver der indføjet i lokalplanen, at beplantning i området højst må være 15 meter høj, ligesom der er blevet indført nogle bemærkninger om naturområdet i lokalplanen og det tilgrænsende område.

Derudover er der i papirerne oplysninger om, at der bliver etableret fortorv på den nordlige side af Hjelmagervej. Derudover arbejder kommunen på en samlet plan for et stisystem på den østlige del af Grenaabanen. Det indbefatter bl.a. en gangtunnel under banen.

Det er en privat grundejer, der har ønsket lokalplanen udarbejdet, der får den umiddelbare virkning, at området bliver byzone i stedet for landzone, som det er i dag. Boligerne kan bygges omkring den forretning, der er kendt i byen som Carlsens Byggecenter.

Lokalplanen kan blive vedtaget på mødet onsdag, men den kan også blive sendt til yderligere behandling i teknik- og miljøudvalget.

Læs også:

Løgten-lokalplan til debat i byrådet onsdag

Skødstrup: Flere boliger i Løgten

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.