Brand i spejderhus efterforskes som påsat

Branden i KFUM’s spejderhus blev opdaget søndag den 8. juni omkring kl. 23.00. Foto: Aarhusidag.dk

LYSTRUP: Østjyllands Politi efterforsker branden i KFUMs spejderhus søndag den 8. juni som påsat, oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen til Aarhusidag.dk.

Samtidig vil politiet gerne i kontakt med vidner, der har set nogle personer ved spejderhuset inden branden sent søndag aften.

“Der er flere omstændigheder omkring branden, der gør, at vi efterforsker den som påsat,” skriver Jakob Christiansen i en mail til Aarhusidag.dk.

Derudover ønsker han på nuværende tidspunkt ikke at kommentere efterforskningen og de tekniske undersøgelse.

Brandeksperter fra politiet foretog mandag formiddag undersøgelser på stedet for at finde ud af, hvad der var årsag til branden. De undersøgelser er endnu ikke færdige.

Branden opstod omkring kl. 23.00 og blev slukket af mandskab fra Østjyllands Brandvæsen inden den for alvor fik fat i beboerhuset, som spejderhuset er bygget samme med.

Natten til søndag var brandvæsenet også i Lystrup. Da brændte to biler, der stod parkeret ved butikscentret på Lystrup Centervej ved siden af Djurslands Bank. Her konkluderede politiet søndag i den udsendte døgnrapport, at bilbrandene var påsat.

Har man oplysninger om branden i spejderhuset, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Læs også:

Spejderhus i Lystrup brændt

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.