Spejderhus i Lystrup brændt

Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: KFUM-spejdernes tilholdssted i Lystrup er natten til mandag den 8. juni brændt, skriver Århus Stiftstidende.

Spejderhuset ligger i tilknytning til områdets beboerhus på Elsted Skolevej. Beboerhuset fik kun begrænsede skader ved branden.

Politiets teknikere var i løbet af mandagen i gang med tekniske undersøgelser på stedet for at finde frem til brandens årsag.

Branden opstod omkring kl. 23.00 søndag aften, og den blev slukket af mandskab fra Østjyllands Brandvæsen. Mandag rukkede mandskab fra et skadeservice-firma ind på stedet og fortsatte arbejdet tirsdag.

Det er anden gang i løbet af et par døgn, at brandvæsenet er blevet tilkaldt til brande i Lystrup. Søndag aften slukkede brandfolkene brande i to biler, der stod parkeret på parkeringspladsen ved butikscentret – tæt på Djurslands Bank – på Lystrup Centervej.

Politiet oplyste allerede søndag, at bilbrandene var påsat.

Østjyllands Politi kunne mandag eftermiddag ikke oplyse noget om årsagen til branden i spejderhuset.

Den 19. april sidste år var der brand på Elsted Skole, der ligger et par hundrede meget fra det nu nedbrændte spejderhus. Brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol, fordi et vidne så ild fra stedet kort efter branden var startet.

Der arbejdede håndværkere på skolen på det tidspunkt, men branden blev efterfølgende efterforsket af Østjyllands Politi, fordi man havde mistanke om, at branden var påsat.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus