Tre biltyve anholdt ved Elstedhøj i Lystrup

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Tre unge mænd blev sidst på eftermiddagen torsdag anholdt i Lystrup for biltyveri, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport fredag den 18. september.

De tre mænd sad i den stjålne bil på en parkeringsplads ved Elstedhøj, da de blev kontaktet af politiet. Den ene af de tre mænd – en 19-årig mand – flygtede fra bilen, men han blev senere anholdt af en hundepatrulje tæt ved Lystrup Skole.

Kort før anholdelsen bemærke en betjent, at den 19-årige smed noget fra sig. Det var en pose med hash, og den 19-årige er udover biltyveri også sigtet for besiddelse af hash.

De to mænd i bilen, der er 17 år og 18 år, blev anholdt og oplyst om, at de er sigtet for biltyveri. Den 18-årige protesterede voldsomt og råbte skældsord af den politibetjent, der ville give ham håndjern på. Han blev efterfølgende sigtet for fornærmelig tale til et politibetjent.

Det var en beboer i Elstedhøj, der havde set de tre unge mænd køre rund i bilen. Beboeren synes, at de tre mænd opførte sig mærkeligt, og kontaktede politiet.

Beboeren havde taget bilens registreringsnummer og på alarmcentralen kunne man derfor straks se, at der formentlig var tale om en bil, der onsdag aften var blevet stjålet i Mørke på Djursland.

En patrulje skyndte sig derfor til Lystrup. Senere dukkede der også en hundepatrulje op, som hjalp med anholdelsen af den flygtede biltyv.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.