Bilist fik p-bøde da dankortet ikke fungerede

Det kostede en parkeringsbøde at parkere bilen ved Godsbanen, mens dankortsystemet ikke fungerede i 11 timer mandag. Foto: Godsbanen.
Det kostede en parkeringsbøde at parkere bilen ved Godsbanen, mens dankortsystemet ikke fungerede i 11 timer mandag. Foto: Godsbanen.

En bilist fik en p-bøde mandag, da hun deltog i møde på Godsbanen, selv om hun ikke kunne betale med sit dankort, fordi systemet var nede i 11 timer. Det private parkeringsfirma Apcoa Parking reagerer ikke på henvendelser fra hende, skriver Århus Stiftstidende.

Da Tine Zielke ikke kunne bruge sit dankort, betalte hun med de mønter, hun havde på sig. Det rakte til cirka en time.

Da hun kom tilbage til bilen efter mødet var det ti minutter efter, at hendes betalte p-billet var udløbet, men der sad allerede en p-bøde under vinduesviskeren på hendes bil.

Kommunen slettede p-bøderne

Det kommunale parkeringskorps valgte at slette alle bøder i Aarhus, der var udstedt, mens dankort-systemet ikke fungerede.

Tine Zielke har flere gange forsøgt at få kontakt til det private firma, der har udstedt parkeringsafgiften – Apcoa Parking – uden held. Firmaets direktør Henrik Christensen har i en mail til Århus Stiftstidende skrevet, at de ikke ønsker at diskutere sagen med det lokale dagblad.

Læs Århus Stiftstidendes artikel her