Ansat på pizzeria i Lystrup blev slået i ansigtet, da han ville se coronapas

Arkivfoto: Østjyllands Politi

LYSTRUP: En sat på et pizzeria på Bystævnet i Lystrup blev mandag den 13. december slået i ansigtet af en kunde, da han bad kunden om af vise coronapas. En anden kunde slog ud efter en anden ansat på restauranten i forbindelse med episoden, fremgår det af politiets døgnrapport den 14. december.

Den første medarbejder havde bedt to unge gæster om at vise coronapas, da de bestilte mad på pizzeriaet. Gæsterne sagde, at de ville tage bestillingen med sig, fordi de ikke havde noget coronapas.

Da de alligevel satte sig ned for at spise indenfor i restauranten, blev de igen bedt om at vise coronapas, men det nægtede de. De blev derimod aggressive, forklarede medarbejderne efterfølgende politiet.

Medarbejderen forklarede, at den ene af gæsterne, der havde fået selskab af en tredje mand under diskussionerne, pludselig slog ham i ansigtet. Desuden blev der slået ud efter en anden medarbejder, der ville komme sin kollega til undsætning.

Politiet blev tilkaldt, og de tre mænd forlod restauranten inden politiet nåede frem.

Den ansatte kom umiddelbart ikke noget alvorligt til ved slaget. Han fik en mindre skade i ansigtet, fremgår det af døgnrapporten.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.