20-årig varetægtsfængslet for vold på pizzeria i Lystrup

Retten i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 20-årig mand er varetægtsfængslet frem til den 13. januar for en voldsepisode på et pizzeria i Lystrup den 13 december, oplyser Østjyllands Politi.Det var en betjent, der havde set overvågningsbillederne fra restauranten, som anholdte den 20-årige, da han i forbindelse med patruljekørsel var i Lystrup.

Han så den 20-årige på gaden og kunne genkende ham.

Den 20-årige blev prøveløsladt i efteråret efter en voldsdom. På grund af prøveløsladelsen besluttede politiet, at fremstille ham for en dommer med henblik på varetægtsfængsling.

Den 20-årige er sigtet for at have slået en ansat på pizzeriaet i ansigtet, da den ansatte bad ham og et par andre unge om at vise coronapas.

Først sagde kunderne, at de ville tage maden med hjem fra pizzeriaet, men da de alligevel satte sig ned i restauranten for at spise, eskalerede situationen og førte til voldsepisoden og et slag i ansigtet.

En af de to andre kunder slog ud efter en anden ansat, der forsøgte at støtte sin kollega.

Politiet er tæt på at være færdige med efterforskningen i sagen, men der er endnu ikke fastsat, hvornår sagen skal behandles ved Retten i Aarhus, oplyser kommunikationsmedarbejder Jacob Christensen, Østjyllands Politi.

Den 20-årige blev varetægtsfængslet den 16. december, oplyser politiet.

Læs også:

Ansat på pizzeria i Lystrup blev slået, da han ville se coronapas.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.