61-årig kvinde død af kvæstelser i forbindelse med vold

Retten i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: En 61-årig kvinde, der onsdag morgen den 9. juni blev udsat for vold i sit hjem i Lystrup, døde torsdag eftermiddag af sin kvæstelser, oplyser Østjyllands Politi. Kvindens 62-årige mand blev torsdag formiddag fængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus for forsøg på manddrab.

“Det giver naturligvis nu sagen en helt anden karakter,” siger vagtchef Flemming Lau fra Østjyllands Politi samtidig med at han bekræfter dødsfaldet over for nyhedsmediet Newsbreak.dk. Sigtelsen bliver nu ændret til manddrab.

Alarmcentralen blev kontaktet af den nu fængslede 62-årige mand tidligt onsdag morgen, der oplyste, at han ikke kunne komme i kontakt med sin kone. 

Den 61-årige kvinde blev kørt på sygehuset, der på baggrund af kvindens kvæstelser kontaktede politiet. Den 62-årige mand kort efter anholdt og sigtet for forsøg på manddrab.

To andre personer, der var på gerningsstedet, var kortvarigt anholdt i sagen, men blev efter kort tid løsladt  igen, da politiets efterforskning viste, at de ikke havde noget med volden at gøre.

Grundlovsforhøret, der blev holdt kl. 7.00 torsdag morgen, blev holdt for lukkede døre. Den 62-årige nægter sig i grundlovsforhøret skyldig og kærede afgørelsen til Vestre Landsret.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.