76-årig mand død efter færdselsulykke nord for Løgten

Tre personer på skadestuen efter bilsammenstød. Foto: Region Midtjylland.
Tre personer på skadestuen efter bilsammenstød. Foto: Region Midtjylland.

LØGTEN: (Opdateret) En 76-årig mand er tirsdag eftermiddag død efter en færdselsulykke på Løgtenvej mellem Løgten og Hornslet. Ulykken skete sidst på formiddagen, hvor en varebil og en af de blå regionalbusser fra Arriva kørte ind i hinanden.

Den 76-årige mand, der var fra Norddjursland, var fører af varebilen. Begge køretøjer blev voldsomt beskadiget ved sammenstødet – begge i køretøjernes venstre side.

Fire personer blev kørt på sygehuset – to fra varebilen og to fra bussen, og den 76-årige mand døde af sine kvæstelser i løbet af eftermiddagen.

Løgtenvej var spærret for gennemkørsel fra Hornbjergvej – ved rundkørslen syd for Hornslet – til Kirkholtvej i flere timer efter ulykken, fordi politiets teknikere kort efter ulykkestidspunktet gik i gang med tekniske undersøgelser på stedet.

Derudover blev vidner til ulykken afhørt – deriblandt tre passagerer i bussen, der slap fra ulykken uden fysiske skrammer.

De tekniske undersøgelser viste, at det var bussen, der efter en vejkurve af endnu ukendte årsager kørte over i den forkerte vejbane, oplyser Østjyllands Politi onsdag formiddag.

En fotograf fra Århus Stiftstidende tog kort tid efter ulykken en række billeder, hvoraf det tydeligt fremgår, at der har været tale om en alvorlig ulykke. Billederne kan ses her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.