41-årig varetægtsfængslet for indbrud i Lystrup

Retten i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 41-årig mand blev torsdag den 13. september varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er bl.a. sigtet for et indbrud i Lystrup.

Den 41-årig mand, der er kendt af politiet for lignende forbrydelser, blev genkendt af flere politibetjente, da de gennemså videooptagelser af de to indbrud.

Politiet kontaktede den 41-årige mand på telefon, og han mødte selv op på politistationen onsdag. Han blev anholdt og sigtet for de to indbrud.

Politiet har i forvejen efterforsket et tredje indbrud, hvor den 41-årige er involveret, fremgår det af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi. Sagen er på vej i retten.

Politiet besluttede sig derfor at forsøge at få den 41-årige varetægtsfængslet af frygt for, at han vil begå flere indbrud, hvis han er på fri fod.

Politiet mener, at den 41-årige står bag et indbrud den 11. august i en virksomhed på Møgelhøj i Lystrup, hvor der blev stjålet parfume for cirka 10.000 kroner.

Desuden er han sigtet for et indbrud på Inge Lehmanns Gade i Aarhus den 3. juni, hvor der blev stjålet køkkenmaskiner for omkring 20.000 kroner.

Den 41-årige har tidligere fået flere domme for berigelseskriminalitet.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.