41-årig fængslet for røverier i Skødstrup og Risskov

politi2En 41-årig mand fra Randers blev tirsdag formiddag fængslet i to uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, fordi han er mistænkt for at være en af gerningsmændene ved to røverier i helholdsvis Skjødstrup og Risskov i september. Han er foreløbig den anden gerningsmand, der er fængslet i forbindelse med de to røverier.

Retsmødet blev gennemført for lukkede døre, da politiet mener, at der var flere personer om at gennemføre de to røverier.

Røveriet i Skjødstrup blev begået lørdag den 13. september. En gerningsmand truede sig med en pistol til et kontantbeløb i Kiwi på Grenåvej tæt på lukketid kl. 22.00 om aftenen. Røveren blev beskrevet som 20-25 år.

Det andet røveri, som den 41-årige randrusianer er sigtet for, skete dagen efter i Aldi på Skejbygårdsvej i Risskov. Her stak en røver, som vidner også bedømte til at være 20-25 år, af med hele kassebeholdningen. Han var iført en elefanthue og var bevæbnet med en pistol.

36-årig har tilstået røverierne

I slutningen af oktober anholdte politiet en 36-årig hjemløs mand, der har erkendt at have begået de to røverier og to andre røverier mod Lokalbrugsen i Aarhus N og en Netto på Finderupvej.

Begge røverier var en del af et større antal røverier – 13-14 stykker – mod discountbutikker, der skete i august og september, som politiet i første mente kunne være blevet begået af den samme person.

Den 41-årige blev anholdt mandag formiddag på sin bopæl i Randers.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Og du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.