36-årig hjemløs erkender fire røverier

politiDen 36-årige mand, som Østjyllands Politi anholdte tirsdag aften foran et supermarked i Aarhus, har i et grundlovsforhør erkendt, at han står bag fire af de seneste måneders 12-15 røverier mod supermarkeder i Østjylland.

Gerningsmanden blev fremstillet i grundlovsforhør lidt før middag, og dommeren fængslede ham foreløbigt frem til den 25. november.

Den 36-årige forklarede foran dommeren, at han var gerningsmand til de fire røverier. I forbindelse med røveriet mod Kiwi i Skødstrup fandt man noget dna på noget tøj, der blev fundet ikke langt fra Kiwi, som knytter den 36-årige, der er hjemløs i Aarhus, til røveriet.

De fire røverier, som han har erkendt er begået i Aldi i Risskov, Lokalbrugsen i Aarhus N, Kiwi i Skødstrup og Netto på Finderupvej.

Efterforskningen fortsætter

Politiet fortsætter efterforskningen af de øvrige røverier, bl.a. for at undersøge, om den 36-årige også kan stå bag nogle af dem eller dem alle.

Det første af røverier blev begået den 17. august.

I Lystrup var der med få dages mellemrum to røverier. Det første var i Aldi på Sønderskovvej den. 22. september – hvor der også havde været et røveriforsøg fredag inden – og det andet var i Netto på Lystrupvej den 30. september.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.