Yderligere tre anholdt for narkohandel efter sag om skunk i 27-årig mands bil

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RISSKOV: Efter anholdelsen af en 27-årig mand, der havde flere salgsposer med skunk til videresalg i sin bil, da han blev anholdt tirsdag den 12. oktober i Skødstrup, har politiets yderligere efterforskning ført til, at der er anholdt yderligere tre personer i sagen, fremgår det af politiets døgnrapport torsdag.

To personer, der blev truffet på den 27-årige mands bopæl i Risskov, blev anholdt og sigtet for narkohandel, ligesom en 31-årig mand, der bor i en lejlighed i midtbyen i Aarhus, også blev anholdt.

Efter politiet havde ransaget den 27-åriges bil, opsøgte betjente hans bopæl i Risskov. Her traf de to 28-årige mænd – den ene med bopæl på stedet, mens den anden var en gæst.

I lejligheden fandt de et skunklaboratorium, flere salgsposer med skunk og flere tusind kroner i kontanter. Hele laboratoriet, stofferne og salgsposerne blev beslaglagt.

Politiet fandt også materiale i lejligheden, der fik betjentene til at køre til en landsby på Djursland, hvor der blev fundet endnu et skunklaboratorium – denne gang med 170 planter.

Det førte igen til anholdelsen af den 31-årige mand i Aarhus onsdag formiddag. Den 31-årige kunne knyttes til boligen på Djursland. I hans lejlighed i Aarhus blev der fundet narko – pot, skunk, hash og piller samt et større kontantbeløb.

Politiet fortsætter efterforskningen i sagen.

Læs også:

Narkohandler stoppet på Grenåvej i Skødstrup

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.