Vred mand mødte op på politigården

UNIFORMSSKJORTER_VAEBENSKJOLD_3RISSKOV: Den mand, som Østjyllands Politi tidligere tirsdag efterlyste med et billede som mistænkt for en vold mod en 48-årig buschauffør om eftermiddagen fredag den 16. september, har tirsdag aften selv henvendt sit til politiet på politigården. Han er sigtet for at have slået en 48-årig buschauffør på Linje 20 med en styrthjelm.

Den vrede mand skal nu afhøres om voldsepisoden, der fandt sted ved Linje 20’s endestation på Åkrog Strandvej i Risskov, hvor den vrede mand kom ind i bussen til chaufføren for at skælle ham ud.

Da buschaufføren ville tage et billede af ham med sin mobiltelefon, blev manden endnu mere vred, og slog efter buschaufføren med sin styrthjelm. Buschaufføren holdt armen op foran sig, og han fik derfor kun en overfladisk skramme.

Sparkede på bussen

Kort tid forinden var den vrede mand på en knallert kørt ud fra en sidevej på buschaufførens rute, hvor han blev sur over, at buschaufføren var nødt til at køre over i venstre side af vejen for at komme forbi en vejchikane.

Han blev så vred, at han sparkede på bussen og råbte efter buschaufføren. Desuden kørte han på sin knallert efter bussen til endestationen, hvor voldsepisoden fandt sted.

Politiet har siden voldsepisoden forsøgt at finde frem til manden uden held, og har derfor nu valgt at skride til offentliggørelse af billedet for at få fat på den vrede mand.

Politiet har efter den mistænkte gerningsmand selv har henvendt sig, bedt elektroniske medier om at slette billedet af manden.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.