Vidne årsag til at 21-årig fyrværkerityv blev anholdt

Arkivbillede: Østjyllands Politi.

EGÅ: En kvik nabo til Føtex på Brobjerg Parkvej har æren for, at mandskab fra Østjyllands Politi søndag eftermiddag den 29. december fik anholdt en 21-årig mand for tyveri af fyrværkeri for ca. 12.000 kroner fra butikkens fyrværkerilager.

Kvinden så fra sin bolig, at to biler parkerede ved en container med fyrværkeri, og at tre personer begyndte at bære fyrværkeri hen til bilerne.

Kvinden kontaktede straks Føtex via telefonen, og personale fra forretningen løb med det samme ud til containeren. Det lykkedes de to af personerne at flygte, mens de lykkedes personalet at tilbageholde den 21-årige mand.

Politiet blev tilkaldt, men den 21-årige ønskede ikke at fortælle, hvem de to medgerningsmænd er. Han erkendte tyveriet af fyrværkeriet og er nu sigtet for tyveriet.

Den 21-årige havde desuden et større kontantbeløb på sig, og da det viste sig, at han havde gæld til det offentlige, blev 1.050 kroner beslaglagt.

Natten til søndag blev der også stjålet fyrværkeri fra en adresse på Løgtenvej i Skødstrup. Ved et indbrud blev der stjålet omkring 100 kg fyrværkeri, som en lokal forening skulle have solgt. Indbruddet blev opdaget lidt før kl. 9.00, og det er sket efter kl. 21.00 lørdag aften.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger, der kan have med de to begivenheder at gøre.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag – Skødstrup på Facebook her.

Bøger til salg her.