Vestjyde ny leder på Lystrup Skole

katjatuhDet bliver en vestjyde, der den 1. februar næste år rykker ind på skolelederkontoret på Lystrup Skole. Hun hedder Katja Uth og flytter til Aarhus fra Skjern.

Hun kommer fra en stilling som skoleleder på Amagerskolen i Skjern. Derudover har hun tidligere været afdelingsleder på Byskolen i Ølgod. Det giver sammenlagt 10 års ledererfaring fra folkeskolen, inden hun overtager ledelsen af Lystrup Skole.

Katja Uth er læreruddannet fra Tønder Seminarium. Desuden har hun en diplomuddannelse i ledelse og en masteruddannelse i læreprocesser fra Aalborg Universitet.

Den nye skoleleder afløser Steen Helles, der i mere end tyve år har været en del af ledelsen på Lystrup Skole – næsten 20 år som øverst i hierarkiet.

Han meddelte lige efter skolens sommerferie i år, at han ønskede at trække sig fra stillingen den 1. februar 2016.

Stillingen som Steen Helles afløser har været genopslået, da kommunen i første omgang ikke fandt ansøgerfeltet stærkt nok. I anden omgang kom der 17 ansøgninger til stillingen.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag indstillingen af den nye skoleleder, fortæller BU-nyt, der udgives af Magistratsafdelingen for Børn og Unge.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup