Tyv på knallert stak af fra politiet (Opdateret)

PATRULJEVOGN_JAKKER_1SKÆRING: Østjyllands Politi er nu på jagt efter en mand, som er mistænkt for at have gennemført tyverier fra biler onsdag morgen ved en daginstitution i Lystruplund i Lystrup. En politimand, der ikke var på arbejde, så den pågældende person luske rundt iført styrhjelm og med en bushammer i hånden på parkeringspladsen ved Skæring Skole, men det lykkedes personen at slippe væk fra politiet, selv om flere patruljevogne blev sendt til området.

Politimanden kendte manden med knallerten i forvejen fra en tidligere sag af samme karakter og råbte efter ham, da han formentlig skulle til at begå indbrud i en bil.

Manden havde en knallert stående og stak i første omgang af fra området ved Skæring Skole. Men kan kom afsted uden knallert og rygsæk. Flere politipatruljer deltog i jagten på ham, men det var forgæves.

I rygsækken fandt politiet tyvekoster fra indbrud, der blev begået tidligere onsdag morgen fra biler på parkeringspladsen ved børnehaven i Lystruplund i Lystrup.

Ligeledes havde politiet også fået en anmeldelse om at en mand kørte rundt på en parkeringsplads i Løgten tidligere på morgen. Her kiggede han også interesseret ind i flere biler.

Politiet ved hvem den manden er og forsøger nu at finde ham. Det var torsdag morgen endnu ikke lykkedes.

De seneste måneder er der begået en lang række tyverier fra biler parkeret ved daginstitutioner og skoler i den nordøstlige del af kommunen, som den mistænkte person må være mistænkt for at have forbindelse til.

I flere lokale facebookgrupper har der med jævne mellemrum været oplysninger om tilsvarende tyverier – bl.a. i forbindelse med at bilister holdt stille ved en udkørsel eller et lyskryds, hvor en mand har smadret sideruden i en bil og har stjålet tasker.

(Opdateres)

Læs også: Tasker stjålet fra biler mens føreren holdt stille

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.