Tasker stjålet fra biler mens føreren holdt stille

PATRULJEVOGN_JAKKER_1LYSTRUP/HJORTSHØJ: To kvindelige bilister oplevede onsdag sidst på formiddagen inden for få minutter to noget usædvanligt tyverier. Deres tasker blev stjålet fra deres bil, mens de sad i den.

Det første tyveri skete i lyskrydset Lystrup Centervej og Sønderskovvej, hvor den ene kvinde i sin bil holdte for rødt lys. En mand på en scooter kørte op på siden af hendes bil, knuste en rude og stjal en taske, der lå på sædet, hurtigt.

Det skete omkring kl. 11.40, og lidt mere end fem minutter efter var en kvinde, der ville køre ud fra Brugsens parkeringsplads i Hjortshøj, ude for noget tilsvarende. Her blev tasken taget fra forsædet.

Der er ikke givet et signalement af de to mænd. Der kan dog være tale om den samme person.

Der har de seneste par måneder været mange tyverier fra biler når forældre om morgenen eller om eftermiddagen har afleveret deres børn i skole eller i daginstitutioner i den nordøstlige del af Aarhus. Det er sket både i Skødstrup, Skæring, Hjortshøj, Egå og Lystrup ved flere forskellige skoler og daginstitutioner.

Her har der flere gange været set en mand på et tohjulet køretøj, der var iklædt sort tøj og en sort fullface styrthjelm. Der er anmeldt rigtig mange tyverier, men onsdagens hændelser er så vidt vides første gang, hvor der er stjålet tasker fra biler, hvor føreren også har været i bilen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.