Tricktyve stjal cigaretter fra brugsen i Hjortshøj

Foto: Østjyllands Politi.

HJORTSHØJ: To tricktyve stjal tirsdag den 14. august om formiddagen flere kartonner cigaretter fra Dagli’Brugsen i Hjortshøj.

Den ene af de to mænd afledte ekspedientens opmærksomhed, mens den anden tog cigaretterne bag kassen.

Tyveriet skete lidt efter kl. 9.00.

Begge tyvene beskrives som dansk af udseende.

Den person, der afledte ekspedientens opmærksomhed, tale dansk. Desuden beskrives han som mellem 30 og 34 år, cirka 180-185 centimeter høj samt med kort hår og skægstubbe.

Han var iført grå håndværkerbukser med lap på hvert knæ, grå langærmet trøje med hvide striber på ærmerne og med  sort krave på trøjen. Desuden bar han en mørkegrå kasket med sort skygge og mærke på. Som særlig karektaristika nævnes en tatovering hen over venstre tommelfinger.’

Den anden – ham, der tog cigaretterne – beskrives som cirka 35-38 år, cirka 179-180 centimeter høj og med brunt kort hår.

Han var iført sorte sko, mørkegrå og beskidte håndværkerbukser samt en grå langærmet trøje med sort indvendig krave. På hovedet havde han en mørk kasket med et hvidt firkantet mærke og en brun skygge.

Østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114, hvis du ud fra signalementet genkender de to mænd eller har andre oplysninger med tilknytning til sagen.

En optælling viste, at gerningsmændene var forsvundet med 20 kartonner cigaretter.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.