Tricktyv narrede dankort fra 79-årig kvinde

RISSKOV: En ældre kvinde, der bor på Ålykkevej i Risskov, fik fredag  eftermiddag stjålet sit dankort på sin bopæl. Efterfølgende blev der hævet 10.000 kroner på dankortet.

Hun blev opsøgt af en kvinde, der på dårligt engelsk stillede hende spørgsmål samtidig med at hun viste et vejkort til den 79-årige. Kvinden steg ud af en Audi stationcar.

Den 79-årige kvinde fortalte efterfølgende politiet, at hun tidligere havde set kvinden, da hun tidligere på dagen handlede ind i Føtex.

Inden den 79-årige kvinde fik spærret sit dankort, var der allerede hævet beløbet på 10.000 kroner på det.

Kvinden, der formentlig har stjålet dankortet, beskrives som 30-35 år, ca. 165 cm høj og  kraftig af bygning, Hun havde langt sort hår og var iført cowboybukser og hvide tennissko. Desuden beskrives hun som østeuropæisk af afstamning.

Lidt tidligere på dagen blev der gennemført et lignende tricktyveri på Niels Brocksgade i Randers.

Østjyllands Politi modtager i øjeblikket ret mange anmeldelser om tricktyverier, hvor gerningsmændene aflurer ældre menneskers betalingskortkoder i supermarkeder og derefter stjæler betalingskortene fra folk. Derfor opfordrer politiet på det kraftigste folk til at passe på, at deres kode ikke bliver afluret, når de bruger kortet når de køber ind.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.